Oscar Autoverhuur: De Succesvolle Deense Start-Up Breekt Door in Regio Eeklo

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Eeklo, België – De autoverhuurmarkt heeft er een nieuwe speler bij met de komst van Oscar Autoverhuur (www.oscar.nl), een startup afkomstig uit Denemarken. Dit innovatieve bedrijf, dat zich in korte tijd tussen gevestigde merken als Sixt, Europcar en Avis heeft gewurmd, opent nu ook in Lievegem een verhuurlocatie. 

Oscar Autoverhuur is geen gewone autoverhuurmaatschappij. De startup, bekroond door de Deense Kamer van Koophandel als ‘Beste E-commerce Startup’ van 2021 en 2022, heeft een frisse kijk om de autoverhuurmarkt te bedienen. De internationale speler heeft in de afgelopen 2 jaar meer dan 100 locaties door heel Nederland en meer dan 30 locaties in België geopend. 

De aanpak van Oscar is uniek. Het bedrijf maakt gebruik van voertuigen van lokale autodealers die anders stilstaan, waaronder leenauto’s, terugkerende leaseauto’s of auto’s die niet zo snel verkocht worden als verwacht. Zo slaagt Oscar erin om een extra bron van inkomsten te genereren voor lokale ondernemers en tegelijkertijd concurrerende tarieven aan te bieden aan haar klanten. 

De uitbreiding naar landelijke gebieden, zoals kleinere steden waar traditionele autoverhuurbedrijven het vaak moeilijk hebben om winstgevend te zijn, is een van de grootste prestaties van Oscar. Dergelijke expansie maakt betrouwbare en betaalbare autoverhuuropties toegankelijker voor een groter publiek. 

Het Deense bedrijf is onlangs gestart met haar dienstverlening in Lievegem, en werkt samen met Car Boutique om een breed scala aan voertuigen te kunnen aanbieden. Vanaf januari 2024 zijn er via Oscar Lievegem onder meer personenauto’s en minibussen beschikbaar. 

Oscar Autoverhuur zet een gedurfde stap in een competitieve markt, maar met het innovatieve bedrijfsmodel en de bewezen succesformule lijkt het bedrijf klaar om ook in de regio Eeklo furore te maken. Het is zeker de moeite waard om Oscar in de gaten te houden, want deze startup is hard op weg om ook hier de autoverhuurmarkt op zijn kop te zetten.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category